За истинските фенове на Токио Хотел!

 
За истинските фенове на Токио Хотел!

Здравейте на всички фенове на най-добрата група! Дано да ви хареса!!!!
Gallery
Video
Fan art
Fan fictions
За BG феновете
За Tokio Hotel от BG феновете
Снимки на BG фенове
TokioHotel.com
BillyOfficial.net
Tokio Hotel по концерти и в крачка...
Капсула на времето
Публикации, новини и още нещо... IV
[CLOSED]Публикации, новини и още нещо... III
[CLOSED]Публикации, новини и още нещо... II
[CLOSED]Публикации, новини и още нещо... I
Биографии
Дискография
Текстове на песни
Награди
Термини
Връзка с Tokio Hotel
Контакт с администраторите



За BG феновете / Други...

16 Юни 10, 15:48 / Автор: Likrensse
Book of memories/Update - 23.06.2010
Подарък до Токио Хотел I

23.06.2010
Здравейте отново! :Р
Тъй като писмата се сканират, както вече споменах, мисля, че е по-добре нещата да се съберат и да се изпратят в един общ колет. 
Затова моля всички организатори на фен срещи да направят по една среща в своя град по-нататък с тази цел и да ми изпратят нещата, които за дадени за подаръка.
За София ще се погрижа аз.
А който живее на място, където се срещат 2-3 фена на кръст, нека да ми изпрати символа, който си е избрал като ПРЕПОРЪЧАНО ПИСМО, като преди това сложи предметчето в по-малък хартиен плик. Така се надявам да не възникнат проблеми при сканирането.
И така, това е за сега. Който има въпроси нека пита в коментарите. :)

21.06.2010

Както обещах ще покажа примерен вариант на това, което ще представлява The Book Of Memories. 
Нека предположим, че ще представлява нещо такова 
dsc02794.jpg picture by Bill_is_my_life

За всеки един фен ще има раздел, който ще започва ето с този вид (ще е на гланцирана хартия, няма да е писано на ръка , разбира се и ще бъде с красив и по-голям шрифт )
[Не гледайте колко грозно съм писала :D ]

dsc02795x.jpg picture by Bill_is_my_life

След това следва негова снимка, ако е налична такава. (Например ето така, но няма да е принтирана, а изкарана в студио и разбира се няма да е черно-бяла, моята е просто колкото да имате представа. И много съжалявам, но при качването нещо се разваля снимката и не се вижда най-отдолу, но няма нищо специално и мисля, че не пречи, освен че е неприятно)

dsc02796kf.jpg picture by Bill_is_my_life

После идва ред на другите неща, които са налични. Например послание до ТХ, спомен и символ или само едно от тези неща.
Вече сигурно е ясно, че няма да има такива разграничения и надписи като на снимката по-долу, това е просто за примера. (И съжалявам, че всъщност не се вижда какво пише, но така или иначе съм пояснила)

dsc02797l.jpg picture by Bill_is_my_life

И най-накрая идва ред на рисунка от вас (Което съм пропуснала да спомена - може да изпращате рисунки. Тази, която е на снимката е на smile_for_fun, надявам се да няма нищо против)

dsc02798mw.jpg picture by Bill_is_my_life

Общо взето е това, ако има нещо друго, то ще бъде сложено преди рисунката. 
И такам ако има въпроси питайте, ако имате идеи ги кажете и който с каквото ще участва - нека пише коментар. ;)


17.06.2010
И така, вчера не се замислих, че искайки от вас нещо значимо съм длъжна да кажа с каква цел е, за това ще кажа каква точно е идеята ми.
Нарекох я Book of memories, въпреки да не съм сигурна, че ще е точно книга. Там ще събера вашите спомени и символите на тези спомени (т.е. това, което вие ще дадете) .
Токио Хотел дават по нещо от себе си и споделят най-съкровените си чувства с нас чрез песните, които пишат и е време и ние да споделим нещо ценно с тях. По тази логика се "роди" идеята ми.
Само да кажа, че който не иска да дава нещо може да напише едно послание до момчетата в рамките на няколко изречения, пишете на български, аз ще се заема с превода. Изпращайте ги на имейл likrensse@abv.bg
И нека който реши да изпрати нещо, ако  иска да прати своя снимка(само една и избирайте добре, няма да се подменят в последствие) на имейла ми и да напише името си и ника, аз ще ги извадя в студио. 
Името и ника ще ми трябват, за да видя кое нещо на кого е.
Това е за сега, моля ви пишете коментари дали ще се включите, който ще критикува - да го прави, критиката е хубаво нещо. И тези, които не искат по никакъв начин да участват нека също да пишат по едно мнение. Все пак трябва да знам дали да очаквам нещо и дали ще ми помогнете да осъществим следващия подарък до момчетата. ;)
П.С. В момента не съм в състояние да опиша как точно ще изглежда, но си го представям и в последствие ще обясня и на вас или ще направя нещо примерно и ще постна снимка. :)

16.06.2010
Здравейте, фенове! :)
Мисля, че с плакета няма да се получи, само едно момиче даде пари, а и така или иначе наистина не си струва да дадем 100 лева за нещо съвсем обикновено.
НО! Както казах аз никога не се отказвам, поне не лесно, днес ми хрумна друга идея, но ще я запазя в тайна за сега. :p
Не е свързана с даване на пари, поне не ваши, обаче ще ви помоля всеки да потърси някакъв ценен за него предмет (не скъп, а важен!) може да е най-обикновена гривничка или медальонче, няма значение, само да не е нещо голямо. Но трябва да можете да се разделите с него в името на Токио Хотел :D след което да напишете на едно листче с 2-3 изр. защо е важно за вас и да ми го пратитее (или който е от София да донесе на някоя фен среща). А и също така отдолу напишете ника си или името, който както иска.
Ще повторя адреса си гр. София, ж.к. Младост 1, бл. 38А, вх.2 , ет.3, ап.12
П.К.1784 за Искра Петрова (това не е моето име, а на майка ми, да знаете :D просто ще карам нея да ги взима, защото работата ѝ е до пощата)
Ще помоля да ги изпращате препоръчано и също така имайте в предвид, че писмата се сканират (скоро разбрах o.O ) така че първо си направете мини пликче от хартия, сложете въпросното нещо вътре и тогава го сложете в пощенския плик. Или ако евентуално не става за опаковане с плик го пратет като колет.

3.506