За истинските фенове на Токио Хотел!

 
За истинските фенове на Токио Хотел!

Здравейте на всички фенове на най-добрата група! Дано да ви хареса!!!!
Gallery
Video
Fan art
Fan fictions
За BG феновете
За Tokio Hotel от BG феновете
Снимки на BG фенове
TokioHotel.com
BillyOfficial.net
Tokio Hotel по концерти и в крачка...
Капсула на времето
Публикации, новини и още нещо... IV
[CLOSED]Публикации, новини и още нещо... III
[CLOSED]Публикации, новини и още нещо... II
[CLOSED]Публикации, новини и още нещо... I
Биографии
Дискография
Текстове на песни
Награди
Термини
Връзка с Tokio Hotel
Контакт с администраторите



За BG феновете / Други...

07 Април 10, 18:54 / Автор: фенове
Подарък/Update - 17.04.2010
17.04.2010

Поради това, че идеята за звездите не се хареса на някои хора, а други не могат да отделят пари остава само плакета ("наградата") с гравирано послание както и рисунките и личните послания от фенове.
Разбира се все още се събират средства, все пак плакета и гравирането му, както и доставката до Германия няма да се платят сами.
Да се надяваме, че поне 20 души ще могат да дадат по 10 лева, който не може толкова нека са дори 5, важното е повече хора да вземем участие и да се радваме на общ успех, а не трима да направят всичко и останалите да си присвояват чужди заслуги.


14.04.2010

Здравейте отново!
Сега искам да ви информирам относно доставката - опитах се да уредя да я доставят лично на момчетата, не на някой от екипа, а на самите тях, но за жалост точно в момента този контакт не е възможен.
Не мога да кажа нищо занапред. В крайна сметка ако направим нещо (*моли се*) и още нямам тази възможност ще го пратя както беше изпратена книгата, освен ако не измисля нещо друго.

П.С.: Ии благодаря на хората, които се включиха! :*
 

11.04.2010

 Забелязах, че доста хора, които могат да рисуват се затрудняват с това какво точно да е.
Затова ви давам няколко идеи, може да е нещо от рода на тези картинки.
http://deviantart.net/fs42/f/2009/3/6/Bill_Kaulitz_Vampire_by_Thana777.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f215/vampyreoflife/CartoonTokioHotel.jpg

Може да е нещо по-емоционално като например Бил и Том прегърнати или Бил как плаче. Друг вариант е цялата група, изплълнявайки нещо, а зад тях да има буря. Също така може да нарисувате Георг до някое момиче, което го е хванало за ръка и в това момиче да въплътите образа на приятелката му, сигурно би му станало приятно.
Това е засега, ако има нещо ново ще пиша пак. И много ви моля, кажете кой ще участва в така наречената акция, защото като ме държите в неведение изобщо не знам какво да правя.


10.04.2010


Здравейте отново.
Тъй като Токио Хотел обичат да получават неща, направени от феновете им моля, който може да рисува хубаво, нека измисли нещо специално и да го пресъздаде, след което да ми го прати в голям плик по пощата, независимо дали ще дава пари. За останалите също има опция - напишете по едно послание за момчетата в порядъка на 2-3 изр. и ми го пратете на имейл likrensse@abv.bg ,аз ще се погрижа за превода.
Накрая ще ги принтирам и ще наредя всичко в нещо като албум, който ще бъде пратен заедно с подаръците.


09.04.2010


 Тъй като готoвите звезди, които намерих се оказаха релефни и не са удобни за гравиране се допитах до фирма, която може да направи такива, каквито пожелаем. Цената за четири ще е 82 лева, който ще дава пари, моля нека действа, за да мога да поръчам. Също така за феновете от град София ще има фен среща на 17.04.10,ще пусна допълнително съобщение специално за нея по-късно.


08.04.2010


Тъй като много от феновете, които ще помогнат за осъществяването на тази идея смятат, че е по-добре да не се бавим, а да действаме, давам адрес,на който да се изпращат пари от хората, които не са от град София.
Адресът е ж.к. Младост 1, бл.38А , вх. 2, ет.3, ап.12
Моля парите да бъдат изпратени чрез ПОЩЕНСКИ ЗАПИС на името на Искра Преславова Петрова,пощенският код е 1784.
За събирането на средства в град София ще бъде организирана фен среща малко по-късно този месец.
Много моля хората, които със сигурност ще дадат пари да напишат по един коментар, а останалите да разпространяват публикацията. Целта е да се съберем поне 30-40 души и да дадем по 10 лева, защото всичко ще се прави по поръчка и плюс доставката до Германия няма да ни излезе много евтино.
Това е за сега,скоро отново ще изпратя нова информация. :)

07.04.2010

Здравейте фенове! :)
Отново се заемаме с подарък за Токио Хотел. Няколко души вече обсъдихме това да са четири сребърни звезди, които да са нито много малки, нито много големи като на всяка една ще е гравирано името на момчето, за което е предназначена. На задната страна ще се гравира или "With love from the BG fans", или "With love from the bulgarian fans", в зависимост от мястото, с което се разполага.
Също така към това ще бъде изработена по поръчка стъклена "награда",нещо подобно на тази http://radikal.ru/F/i020.radikal.ru/1003/3e/333cc0c0b796.jpg.html ,на нея ще пише нещо подобно на "За групата, която винаги ще е в нашите сърца и ще подкрепяме макар и отдалеч." Разбира се надписът ще бъде на английски или немски език. Ако не е много скъпо може да направим и четири статуетки - за всеки един от членовете на бандата. 
Ако някой има по-добра идея или не одобрява нещо, нека сподели мнението си.
Отзивите се събират до края на месеца, след което ще се започне събирането на средства за избрания подарък. Това ще се осъществява и по пощата, но само чрез пощенски запис.

4.0024